Gipsbuik

Een uniek en speciale tijd voor moeder en kind.

Bent u zwanger en wilt u een gipsafdrukken laten maken van uw zwangere buik? Een permanente herinnering aan deze blije tijd.

U krijgt een unieke en speciaal ontworpen kunstwerk gemaakt van de buik waar uw kind 9 maanden lang heeft gelegen en afhankelijk van was.

Een speciaal moment voor moeder en kind, blijvende herinnering.  Je kunt je buik op vele manieren laten gipsen in de vorm en model die je het meest aanspreekt. U kunt de gipsbuik of gipsafdruk door ons laten beschilderen, airbrushen of mozaiken.

Heb je zelf een idee voor een artiestieke buik, neem gerust kontakt op, we bespreken de mogelijkheid om uw idee tot werkelijkheid te laten komen.

Onder de tab galerij vindt u verschillende foto’s van gipsbuiken ter inspiratie, wellicht vindt u een ontwerp die u inspireert.

U kunt voor het maken van uw gipsbuik / afdruk kiezen uit verschillende locaties, namelijk bij mij in Barendrecht, bij u op locatie in Rotterdam, Vlissingen en Middelburg ( alleen in het weekend)

Airbrush echo op buikgips

Airbrush echo op buikgips

Het beste tijd om te gipsen is tussen de 34 en de 37 weken. Na 37 weken kan natuurlijk ook dus aarzel niet om contact op te nemen.

Ik gebruik uitsluitend gipsverband van hoogwaardig kwaliteit dus geen hobby gips. Het process is 100% veilig voor moeder en kind.

Hiernaast vindt u een voorbeeld voor een geairbrusht gipsafdruk naar de echo foto van het kind. Bij airbrush gebruik ik het merken Golden welk bekend is voor hun kwalitatief hoog produkten en pigmentatie van verf.

 

DSC08634

Het proces 100% veilig voor moeder en kind.

Het process:

Stap 1: Uw buik wordt ingesmeerd met vaseline of uierzalf dit is uitermate belangrijk zodat het gipsverband makkelijk van uw buik weer afgaat.

Stap 2: Gips verband wordt aangebracht, dit duurt ongeveer 30 minuten

Stap 3: Uw gipsbuik wordt 24 uur met rust gelaten om te drogen.

Stap 4 Gipsbuik wordt versterkt, afgewerkt en glad gemaakt.

Stap 5: Gipsbuik wordt beschilderd, gemozaiekt of geairbrushed.

Gipsbuik: buik en borst beschilderd

  1

Landschap op gipsbuik.
bellycast

Gipsbuik onbewerkt met papa’s hand.

Gipsbuik mozaiek

Gipsbuik mozaiek

Je kunt bij het mozaieken  bijvoorbeeld kiezen uit glasmozaïek, spiegel of keramische tegels. Wanneer de afdruk is gemaakt bespreken we samen de mogelijkheden van het ontwerp. Zo kun je de naam en/of geboortedatum in de buik verwerken, met verschillende kleuren en figuren werken, jij mag het zeggen! Als je helemaal tevreden bent ga ik beginnen met mozaieken. De levertijd kan variëren van 2 weken tot 3 weken.

Voor algemene informatie, vragen of cadeaubon mag je altijd vrijblijvend,

mailen naar info@mna-art.nl