Kinderkamer

Kinderkamer klokken

Uw kinderkamer decoreren met leuk en unieke klokken van MNA -Art. De klokken worden met de hand geschilderd en kan gepersonaliseerd worden met naam en of tekst. Afmeting en prijzen voor de kinderklokken zijn 30 cm rond en kosten € 39,95 exclusief €7.50 verzend en pakket kosten. Natuurlijk mag je de klok zelf op locatie komen ophalen.

Beschilderde kinderkamer klokken

Kinderkamer klokken

Geboorte klokken

klokkken 2

Een geboorteklok is een uniek kado voor de nieuwe moeder en baby.

Beschilderd met uw eigen ontwerp of uw geboortekaart afbeelding.  Een een uniek manier om de gegevens van uw kind in de babykamer te laten terugkomen als decoratie. Uw geboorteklok wordt naar uw wensen gemaakt. Het hele process delen we met u samen via e-mail wordt u op de hoogte gehouden van het voortgang.

Afmeting en prijzen voor de geboorte klokken zijn 30 cm rond en kosten € 39,95 exclusief €7.50 verzend en pakket kosten. Natuurlijk mag je de klok zelf op locatie komen ophalen.

Geboorte klok

Geboorte klok

 

Ik streef ernaar om alle klokken binnen twee weken na ontvangen bestelling te leveren.

Spaarvarkens

 Geboorte, huwelijk  of Doop? Verjaardag of gewoon als uniek kado? Een spaarvarken met de naam, geboortedatum of leeftijd.  (denk ook aan geboortekaartjes verwerkt op het spaarvarken als kraamkado)! Een  persoonlijk en blijvende herinnering voor de ouders of het kind.

Spaarvarken met naam of tekst zonder afbeelding €15,-Spaarvarken  inclusief afbeelding en naam €35,00 exclusief verzend en inpakkosten van €7,50. Spaarpotten zijn gemaakt van terracotta, met rubberdop aan de onderkant, afm. 11 x 13 cm.

Ik streef ernaar om alle spaarvarkens binnen twee weken na ontvangen bestelling te leveren.

Geboorte spaarvarken

Geboorte spaarvarken

Lampenkappen

Lampenkappen voor in uw kinderkamer, heel vaak heeft u een thema maar is een lampenkap in dit thema moeilijk te verkrijgen of is helemaal niet te koop. Deze kunt u bij mij bestellen en wordt dit met de hand op de lampenkap beschilderd.

Deze kan gepersonaliseerd worden met naam kind of tekst. Lampenkappen worden compleet met koord geleverd. Prijs voor de lampenkappen wordt bepaald door de grootte en ontwerp en varieert van €45,- euro tot €60 exclusief verzend en inpakkosten van €7,50

Uniek beschilderde treinen lampenkap

Uniek beschilderde treinen lampenkap

Ik streef ernaar om alle lampenkappen binnen drie weken na ontvangen bestelling te leveren.

Kinderkamer schilderijen

Heeft u een leuk idee voor als schilderij in uw kinderkamer? Neem contact op en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn om deze op maat voor u te maken. Hierbij kunt u denken aan uw geboortekaart, kinderkamer ontwerp of thema:

  • 30 cm bij 40 cm € 40,-
  • 40 cm bij 50 cm € 60,-
  • 50 cm bij 60 cm € 80,-
  • Zelf te bepalen afmeting en prijs

Heeft u nog vragen neem contact op ik ben je graag van dienst. Voor contact klik hier